Szereplők

Sophie Davis
Sophie 1994. november 24-én született. Szülei még születése előtt szakítottak, ő az anyjával maradt. Apját már másfél éve nem látta, most viszont több hónapot vele tölthet, mert anyja nászúton lesz új barátjával. Anyja amerikai, az ő vezetéknevét használja. Egy igazi csajos lány, imádja a divatot. Apjával eleinte nem lesz bizalmi kapcsolata, viszont ez idővel változni fog. Még sose volt szerelmes, barátja is csak egy volt. Oscarral eleinte utálják egymást, viszont ez idővel átalakul szerelemmé.
 
 Oscar dos Santos Emboaba Júnior

Oscar 1991 Szeptember 9-én született. 2012. Július 16-án igazolt a Chelsea csapatához. Egyből beilleszkedik a csapatba, mindenkivel jól kijön. Mikor megjelenik Sophie egyből megtetszik neki, imádja piszkálni a lányt, addig piszkálja amíg rájön, hogy beleszeretett. Bunkó stílusával próbálja elriasztani a lányt, de ez nem jön neki össze. 
 

Fernando Torres
 
Fernando a Chelsea csatára. Nagyon jó kapcsolatban lesz Sophieval. Kishúgként tekint a lányra, ezért is próbálja védeni mindentől. Feleségével családtagként tekintenek Sophiera, sokszor van náluk.
 
Roberto Di Matteo
A Chelsea vezetőedzője. Sophie apja. Rövid kapcsolata volt Sophie anyjával, már szakítottak mikor megtudta, hogy terhes. Ugyan nem voltak együtt, mégis részt vett Sophie életében amikor csak tudott. Már rég látta lányát, ezért is örül neki, hogy most nála tölt pár hónapot.
 
Elizabeth Davis
Sophie anyja. Fiatalon került össze lánya apjával, mindössze 16 éves volt mikor a nála 6 évvel idősebb férfit megismerte. Lányát 18 évesen szülte, ezért fiatalos anyának számít. Nagyon jó a kapcsolatuk. Pár éve újra rátalált a szerelem, össze is házasodik párjával. 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése